Юрист із захисту персональних даних @ ПриватБанк

  • Інхауз
  • Київ
  • 2021-07-02

Що потрібно робити:

  • Аналізувати законодавство у сфері захисту персональних даних та інформаційної безпеки
  • Розробляти та погоджувати положення договорів та інших документів юридичного характеру
  • Брати участь у впровадженні заходів щодо захисту персональних даних та розробці внутрішніх нормативних документів
  • Впроваджувати принципи захисту персональних даних, передбачених ЗУ «Про захист персональних даних», EU GDPR, ISO 27701, 29100


Необхідні знання, досвід та особисті якості:

  • Знання законодавства України у сфері захисту персональних даних обов’язково
  • Знання Регуляторних актів ЄС у сфері персональних даних — GDPR, ePrivacy Directive, Convention 108+ обов’язково
  • Знання законодавства України, що регулює банківську діяльність будуть перевагою
  • Знання нормативно-правових актів у сфері інформаційної безпеки та захисту інформації будуть перевагою
  • Знання міжнародних стандартів ISOIEC 27001, 27002, інших стандартів у сфері інформаційної безпеки будуть перевагою


Ми пропонуємо:

  • Роботу в найбільшому та інноваційному банку України
  • Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки
  • Конкурентну заробітну плату
  • Медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок
  • Корпоративне навчання
  • Сучасний комфортний офіс
  • Цікаві проекти, амбіційні задачі та динамічний розвиток
  • Дружній професійний колектив та сильну команду

Labeled as: JUN, MID

To apply for this job please visit privatbank.ua.